Teknologji Informacioni

1. Sherbime GIS

Mbuloni nevojat e biznesit tuaj me të dhënat gjeo-hapsinore.

Qasja gjeografike ndaj menaxhimit të të dhënave po transformon mënyrën e funksionimit të organizatave. Sektorët e shitjes me pakicë, shërbimet e kujdesit shëndetësor, sektorët e transportit dhe ata financiarë tashmë po shfrytëzojnë përfitimet e të dhënave gjeohapësinore dhe zgjidhjen e hartave. Sistemet e sakta të informacionit gjeografik (GIS) lejojnë organizatat të mbledhin dhe interpretojnë hapësinërisht të dhënat e tyre mjedisore, të analizojnë tregjet dhe të optimizojnë operacionet e biznesit. Në SRP-AE, ne u ofrojmë klientëve tanë një gamë të gjerë shërbimesh GIS, duke përfshirë hartat dixhitale të bazuara në GIS, vizualizime dhe shërbime konsulence për t’i ndihmuar të përfitojnë sa më shumë nga të dhënat hapësinore në dispozicion të tyre, kur planifikojnë logjistikë, rrjete, objekte, dhe terren gjeografik.

Shërbimet tona GIS

Ekspertiza e SRP-AE në GIS dhe një gamë e gjerë e shërbimeve dixhitale të hartografisë na lejon të ofrojmë shërbime dhe zgjidhje të sofistikuara dhe të personalizuara të hartës GIS për çdo lloj biznesi ose agjensie qeveritare. Ne i ndihmojmë organizatat e të gjitha formave dhe madhësive të ndërtojnë dhe optimizojnë infrastrukturat e të dhënave hapësinore për të plotësuar nevojat më të vështira të biznesit të tyre, siç është eleminimi i keqkomunikimit ndërmjet departamenteve dhe përmirësimin e strukturave të menaxhimit. Ekspertët tanë të përkushtuar u ofrojnë vendimmarrësve analiza të pasura dhe vizualizime gjithëpërfshirëse për planifikimin e operacioneve dhe rrjeteve të ardhshme.

2.Zhvillimi i Uebit

Idetë tuaja të mëdha meritojnë zgjidhje të mëdha.

Ndërtimi i një faqeje interneti është si ndërtimi i një shtëpie. Një fillestar mund të vërë vetëm disa tulla me dru për të krijuar një shtëpi si strukturë ku do të mungonte ambienti, rehatia dhe siguria. Sidoqoftë, një kontraktues ekspert ose ndërtues do t’ju ofrojë një strukturë shkëmb të fortë, të kompletuar me të gjitha pajisjet, të ndërtuar sipas udhëzimit të ekspertëve dhe normave të rrepta të sigurisë. Në mënyrë të ngjashme, ekipi ynë i zhvillimit të internetit mund të krijojë modele që ju lenë pa frymë, për të futur jetë në markën tuaj. Dizenjimet tona janë me të vërtetë profesionale, dhe ndjekin standardet e rrepta të internetit dhe normat e sigurisë.

3.Hosting

Ne besojmë në të drejtën tuaj për të vendosur idetë në internet.

Një shërbim i tillë është i lidhur me shërbimet e mësipërme. Hosting është i nevojshëm për Shërbimet GIS ose faqen tuaj të internetit.

4.Menaxhimi i Kompjuterit dhe Rrjetit