Ndertesa Industriale

Projektim ITUN nga skuadra e SRP Albanian Engineering
Studim Projektim i Rrjetit të Kanalizimeve të Qytetit të Kukësit dhe të Zonave Informale, Bashkia Elbasan
Lexo me Shume
Spitali Universitar Würzburg; 6. TBM – Zhvillimi Veri-Lindje; Rindërtimi i Linjave të Furnizimit dhe Deponimit, Gjermani
Spitali Universitar Würzburg; 6. TBM – Zhvillimi Veri-Lindje; Rindërtimi i Linjave të Furnizimit dhe Deponimit, Gjermani
Lexo me Shume

Nënstacioni në Niederndorf, Zgjerimi i Ndërtesës së Panelit të Kontrollit
Lexo me Shume

Ndertimi i magazines se kamionave dhe objektet e zyrave Nusdorf, Gjermani
Lexo me Shume