Rruge

Shndërrimi i Shkodrës në një qendër banimi të banueshme, pa trafik, pa kaos, ku lëvizshmëria duhet të jetë në shërbim të qytetarëve.
Strategjia e Parkimit, Studimi i Lëvizshmërisë, Qyteti i Shkodrës
Lexo me Shume

Sistemi i Urave të Parapërgatitura mbi Lumin Moust, Mongoli
Lexo me Shume

Projekt Zbatimi i Urës Elster
Lexo me Shume

Shërbim Konsulence për infrastrukturën e brendshme dhe të jashtme të Zonës së lirë industriale në Jenin
Lexo me Shume