Kopshte dhe Shkolla

Programi i Rehabilitimit te Eficences se Energjise ne Godinat e Qytetit Studenti nr 1 – Tirane
Programi i Rehabilitimit te Eficences se Energjise ne Godinat e Qytetit Studenti Nr 1, Tirane: Faza I – Projektim
Lexo me Shume
Ndërtimi i godinës së re të Shkollës Fillore të Küps, Gjermani
Ndërtimi i godinës së re të Shkollës Fillore të Küps, Gjermani
Lexo me Shume

Zgjerimi i Kopshtit te femijeve ne Mitwitz, Gjermani
Lexo me Shume