Dy Vjet SRP Albanian Engineering

Two Years SRP Albanian Engineering

Kohët e vështira nuk zgjasin, ekipet e forta bëjnë!
Më 23 Prill 2018, lindi SRP Albanian Engineering. Sot jemi dy vjeç.
Ne filluam me disa por tani jemi shumë, jo vetëm në numër, por edhe në talent. Të punojmë së bashku është suksesi ynë dhe ne do të vazhdojmë rrugën tonë të suksesit me krenari …