Struktura / Ndertesa

Programi i Rehabilitimit te Eficences se Energjise ne Godinat e Qytetit Studenti nr 1 – Tirane
Programi i Rehabilitimit te Eficences se Energjise ne Godinat e Qytetit Studenti Nr 1, Tirane: Faza I – Projektim
Lexo me Shume

Zgjerimi i Qendrës Tregtare të Biçikletave Stadler në Regensburg, Gjermani.
Lexo me Shume
Ndërtimi i godinës së re të Shkollës Fillore të Küps, Gjermani
Ndërtimi i godinës së re të Shkollës Fillore të Küps, Gjermani
Lexo me Shume

Alte Akademie München, Munich,
Lexo me Shume

Kampusi i inovacionit Freimann
Lexo me Shume

Projekti i Bankes se Gjakut prane spitalit St. Vinzenz, Regenzburg
Lexo me Shume
Campus One
Kampus One, Aschheim-Dornach
Lexo me Shume

Zgjerimi i Kopshtit te femijeve ne Mitwitz, Gjermani
Lexo me Shume
Spitali Universitar Würzburg; 6. TBM – Zhvillimi Veri-Lindje; Rindërtimi i Linjave të Furnizimit dhe Deponimit, Gjermani
Spitali Universitar Würzburg; 6. TBM – Zhvillimi Veri-Lindje; Rindërtimi i Linjave të Furnizimit dhe Deponimit, Gjermani
Lexo me Shume

Nënstacioni në Niederndorf, Zgjerimi i Ndërtesës së Panelit të Kontrollit
Lexo me Shume